Gå videre til innhold
Delta på pressekonferansen 25.april kl.10:00.
Delta på pressekonferansen 25.april kl.10:00.

Invitasjon til pressekonferanse: - Inngår nytt samarbeid for å skape Norges største møteplass for bilbransjen

Dato 25. april 2024 10:00 – 12:00

Sted Oslo, Akershus

Torsdag 25.april inviterer vi til pressekonferanse i forbindelse med nyheten om at Automessen og eCarExpo inngår et nytt samarbeid for å skape bilbransjens største og viktigste møteplass i 2025. Pressekonferansen er åpen for alle og foregår samtidig med Vei og Anlegg på NOVA Spektrum.

- Vi gleder oss til å fortelle mer om mulighetene som følger av at Automessen og eCarExpo nå inngår et nytt og unikt samarbeid om å skape bilbransjens største og viktigste møteplass neste år. De planlagte arrangementene representerer et viktig utstillingsvindu for fremtidens bilteknologi og innovasjon. I tillegg lover vi nyheter, nylanseringer og et bredt spekter av opplevelser for alle som jobber innenfor en av Norges største og viktigste næringer, lover daglig leder i Autobransjens Leverandørforening Arild Hansen.

På pressekonferansen vil Arild Hansen gi en utvidet orientering om det nye samarbeidet sammen med Gunnar Dackevall, CEO i eLife Nordic som arrangerer eCarExpo. Det blir også anledning til spørsmål og enkeltintervjuer i etterkant av at Hansen og Dackevall presenterer planene for 2025.

Forventer mer enn 20 000 besøkende
Den nye samarbeidsavtalen mellom Automessen og eCarExpo innebærer at de to arrangementene vil ha overlappende arrangementsdager i 2025. Dette gjør det mulig for alle tilreisende og besøkende å oppleve begge arrangementene samtidig.

Hele NOVA Spektrums samlede utstillingsareal på drøyt 40 000 kvadratmeter vil bli tatt i bruk. I tillegg til utstillinger, demonstrasjoner, fagseminarer og andre opplevelser vil det også være mulighet for prøve-kjøring av nye bilmodeller fra ulike merker.

Samarbeidet mellom Automessen og eCarExpo innebærer at hele næringskjeden innenfor bilbransjen vil være sterkt til stede på NOVA Spektrum i dagene 5-9.februar 2025, med forventning om mer enn 20 000 besøkende til arrangementene.

Praktisk informasjon:
Pressekonferansen avholdes på NOVA Spektrum torsdag 25.april kl.10.

Akkreditering til pressekonferansen gir også adgang til Nordens største anleggsmesse Vei og Anlegg som avholdes på NOVA Spektrum i perioden 24-27.april 2024.

Påmelding: iw@novaspektrum.no / Tlf: +47 97677528.


Om Automessen:

Årlig møteplass i regi av Autobransjens Leverandørforening som representerer frittstående importører og grossister av bildeler og rekvisita. Automessens utstillere er blant annet leverandører av verkstedsutstyr, reservedeler, rekvisita, bilpleie og dekk.

Om ecarExpo:
eCarExpo er Europas største elbilmesse og en møteplass som omfatter både elbilen og alle to-hjul og tre-hjulede elektriske kjøretøy. eCarExpo holder elbilmesser i hele Norden og Baltikum.

Kategorier

Kontakter

Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

Pressekontakt Pressehenvendelser og spørsmål om akkreditering +47 97677528
Iman Winkelman

Iman Winkelman

Pressekontakt Leder for kommunikasjon og samfunnskontakt 97677528

Norges største møteplass for nærings,- organisasjons- og kulturliv

NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) skaper og legger til rette for messer, arrangement og events. Våre møteplasser omfatter både fag- og publikumsmesser, så vel som møter, kurs og konferanser. NOVA Spektrum er et heleid datterselskap av Stiftelsen NOVA Spektrum som også eier og driver Oslo Spektrum Arena AS.

NOVA Spektrum

Messeveien 8
2004 Lillestrøm
Norge