Gå videre til innhold
30.mai arrangerer NOVA Spektrum og Bevisste Valg et annerledes ledelsesseminar.
30.mai arrangerer NOVA Spektrum og Bevisste Valg et annerledes ledelsesseminar.

NOVA Talks: Er du god nok på å utvikle deg selv og dine medarbeidere?

Dato 30. mai 2024 08:30 – 13:00

Sted Oslo, Akershus

Sammen med Bevisste Valg inviterer vi deg til et halvdagsseminar (08:30 – 13:00) med påfyll av superkonkrete tips, råd og verktøy til hvordan du kan bli en enda bedre leder og beslutningstaker. Hos oss får du håndfast innsikt, læring og inspirasjon fra andre som også selv står i en lederhverdag som krever mye.

På vårt arrangement møter du ledere, eksperter og fagpersoner som gir deg innsikten og de praktiske lederverktøyene du trenger for å bli enda bedre i stand til å utvikle deg selv og dine medarbeidere.

Vi gir deg også oppdateringene på lovendringene som trer i kraft fra 1.juli i år, og som det er viktig å kjenne til for alle som har leder- og arbeidsgiveransvar.

Vi har invitert inn innledere og faglige bidragsytere som har opplevd stor medgang, men også dem har stått i sterk motgang og opplevd stress og press.

Vårt halvdagsseminar er for deg som ønsker å lykkes enda bedre som leder og beslutningstaker – enten du leder en stor eller liten virksomhet, og uavhengig av om du befinner deg i næringslivet eller offentlig sektor. Vi lover deg ny innsikt og inspirasjon til umiddelbar bruk og nytte!

Kategorier

Kontakter

Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

Pressekontakt Pressehenvendelser og spørsmål om akkreditering +47 97677528
Iman Winkelman

Iman Winkelman

Pressekontakt Leder for kommunikasjon og samfunnskontakt 97677528

Norges største møteplass for nærings,- organisasjons- og kulturliv

NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) skaper og legger til rette for messer, arrangement og events. Våre møteplasser omfatter både fag- og publikumsmesser, så vel som møter, kurs og konferanser. NOVA Spektrum er et heleid datterselskap av Stiftelsen NOVA Spektrum som også eier og driver Oslo Spektrum Arena AS.

NOVA Spektrum
Messeveien 8
2004 Lillestrøm
Norge