Gå videre til innhold
Oslo Motor Show på NOVA Spektrum 25-27.oktober 2024.
Oslo Motor Show på NOVA Spektrum 25-27.oktober 2024.

Oslo Motor Show - Norges største motorshow

Dato 25. oktober 2024 10:00 – 27. oktober 2024 17:00

Sted NOVA Spektrum, Messeveien 8. 2004 Lillestrøm

NOVA Spektrum inviterer til Oslo Motor Show, Norges største motor show med mer enn 53 000 forventede besøkende fra hele landet.

Om arrangementet:
Oslo Motor Show er stedet for alt som har med motor å gjøre. Vi elsker fart og moro og sammen med våre utstillere lager vi Norges råeste og mest innholdsrike show for alle som liker kjøretøy.

2024-utgaven av Oslo Motor Show byr på over 1 000 severdige kjøretøy, presentert av over 200 utstillere, fordelt på nesten 50 000 kvadratmeter inne og ute.


Best show ever
I denne bransjen er det jo slik at det neste showet gjerne skal overgå det forrige. I år er vi helt sikre på at vi leverer på nettopp det. OMS skal fortsatt være Norges råeste og mest innholdsrike event for alle som liker kjøretøy.
Trenden med å stadig vise flere ny-biler/bilnyheter på OMS fortsetter også i år. Flere bilimportører har valgt å presentere sine nyeste og mest spennende modeller på OMS.


Valgt fra øverste hylle
Vi får på plass noen utrolig sjeldne og verdifulle biler som vi vet bil-entusiaster vil gå langt for å se. Historiske biler som ikke har vært vist utenfor sine respektive garasjer tidligere. I bakgården blir det live racing, der heftig kappkjøring, drifting og oppvisning er en selvfølgelig del av showet.

For presse:

Akkreditert presse får adgang til hallene fredag 25. oktober fra klokken 08:00, to timer før publikum slippes inn. Dette gir mulighet for å gjøre en jobb uten for mange mennesker i hallene. Utover dette har pressen adgang i våre normale åpningstider.

Ved spesielle behov, vil vi kunne avtale adgang på andre tidspunkter, som for eksempel enda tidligere på fredags morgen eller mens messen bygges torsdag ettermiddag.

Søknad om akkreditering sendes (så snart som mulig) på denne linken: https://oslomotorshow.no/presseakkreditering/

Når mail med link til akkreditering er mottatt, skal en utskrift eller QR-kode på skjerm, vises ved inngangen. Når du er kommet inn, anbefaler vi at du henter ut ditt fysiske pressekort på arrangørkontoret i glassgata. Kortet bør bæres synlig, og vil gi deg adgang til alle områder og mulighet til å bevege deg på noen områder som publikum ikke har adgang til. For eksempel innenfor avsperringer for å få rette fotovinkel. Likevel: Du må følge direktiver og pålegg fra våre ansatte.

Kategorier

Kontakter

Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

Pressekontakt Pressehenvendelser og spørsmål om akkreditering +47 97677528
Tommy Larssen

Tommy Larssen

Pressekontakt Prosjektleder Oslo Motor Show +47 93283932 Oslo Motor Show
Roy Hovdan

Roy Hovdan

Pressekontakt Oslo Motor Show +47 90860804

Norges største møteplass for nærings,- organisasjons- og kulturliv

NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) skaper og legger til rette for messer, arrangement og events. Våre møteplasser omfatter både fag- og publikumsmesser, så vel som møter, kurs og konferanser. NOVA Spektrum er et heleid datterselskap av Stiftelsen NOVA Spektrum som også eier og driver Oslo Spektrum Arena AS.

NOVA Spektrum

Messeveien 8
2004 Lillestrøm
Norge