Gå videre til innhold
NOVA Spektrum (tidl.Norges Varemesse) skaper og legger til rette for en rekke messer, arrangements og events.
NOVA Spektrum (tidl.Norges Varemesse) skaper og legger til rette for en rekke messer, arrangements og events.

Nyhet -

Nye løft for NOVA Spektrum i 2024

I 2024 skal vi ta nye løft for å skape enda flere og bedre messer, arrangements og events.

Gjennom mer enn hundre år har NOVA Spektrum skapt og lagt til rette for messer, arrangement og andre events. Møteplassene spenner bredt med hensyn til målgrupper og innhold. Alle arrangementene har det imidlertid til felles at de representerer unike besøksopplevelser og gir høy utstillerverdi.

Den fysiske møteplassen gjør det mulig å oppnå den viktige to-veis dialogen og la egne kunder se, føle og oppleve egne produkter og tjenester. Dette bygger sterke merkevarer og gjør arrangement og events til en svært treffsikker kanal for salg, markedsføring og relasjonsbygging.

I tillegg er arrangementene en viktig arena for inspirasjon, innsikt og det å oppleve noe utenom det vanlige.

Arena for alt
I 2023 var alt fra tusenvis av elleville gaming-entusiaster til de viktigste beslutningstakerne innen shippingnæringen samlet på vår arena. Hos oss er alle firbeinte velkommen i forbindelse med Oslo Dog Show. Vi sørger samtidig for at alt går på skinner når Oslo Business Forum samler norske bedriftsledere til en av verdens ledende næringslivskonferanser i Norge.

John Kerry gjestet Nor-Shipping i regi av NOVA Spektrum i 2023.

Store ringvirkninger
Samfunnsøkonomisk Analyse har beregnet at våre utstillere omsetter varer og tjenester for opp mot 2,9 milliarder kroner under og etter de ulike arrangementene som NOVA Spektrum er arena for. Sammen med vår virksomhet i Oslo Spektrum gjør dette oss til Norges største og viktigste møteplass for nærings, – organisasjons- og kulturliv.

Helt siden den første Riksmessen på Akershus Festning i 1920 har vi vært en viktig bidragsyter til næringslivets konkurransekraft og utviklingsmuligheter. Dette skaper store positive ringvirkninger både for våre kunder og omgivelsene vi er en del av.

Våre utstillere omsetter varer og tjenester for opp mot 2,9 milliarder kroner under og etter møteplassene NOVA Spektrum skaper og legger til rette for.

Nye løft i 2024
I 2024 skal vi videreutvikle vår virksomhet ytterligere for å skape enda bedre opplevelser for alle våre besøkende, utstillere og arrangører.

Våre egne arrangement skal utvikles videre med hensyn til spennende innhold, utstillermiks, gode tilbud og annet som gjør det enda mer attraktivt å ta turen til oss.

De siste årene har også vi tatt store løft når det gjelder å forbedre vårt eget mat- og drikketilbud. I 2024 skal vi videreføre satsningen og sørge for at du blir enda mer fornøyd med våre menyer og måltider. I tillegg skal vi skape enda flere gode opplevelser med norsk mat fra lokale kvalitetsleverandører i Lillestrøm Lobby.

Lillestrøm Lobby har på kort tid blitt et populært spisested i Lillestrøm.

Over 11 000 eposter og mer enn 9 000 ordrer
I 2023 besvarte vi over 11 000 eposter og håndterte mer enn 9 000 ordrer i forbindelse med bestillinger av utstyr og materiell til stands/utstillerplasser. I 2024 skal vi være minst like tilgjengelige som i 2023.

Trenger du hjelp til en komplett stands- og utstillingsløsning som innebærer både ideutvikling og produksjon, så hjelper vi deg selvsagt også gjerne med dette. NOVA Spektrum Design er kjent for prisvinnende løsninger og har de siste årene bistått en rekke utstillere som har fått utmerkelser for beste stand.

Vi hjelper deg som arrangør
Som arrangør kan du trygt overlate alt det praktiske til oss – enten du trenger hjelp til å gjennomføre møter, kurs eller andre samlinger i våre moderne og nyoppussede konferanselokaler, eller har behov for å benytte hele eller deler av vårt samlede utstillingsareal på nærmere 40 000 kvadratmeter.

I NOVA Spektrum har vi mer enn 130 medarbeidere som representerer mer enn 40 ulike fagbakgrunner. Bredden i vår arrangementskompetanse representerer vårt viktigste konkurransefortrinn og gjør oss i stand til å håndtere alt fra frokostmøter til store fag- og publikumsarrangement. Vi er en arena for alt, og fikser alt!

I 2024 gleder vi oss til nye løft for å gi alle våre besøkende, utstillere og arrangører enda bedre opplevelser. Velkommen til oss i NOVA Spektrum!

NOVA Spektrum har mer enn 130 dedikerte medarbeidere med unik arrangementskompetanse.

Related links

Emner

Regions

Kontakter

Gunn Helen Hagen

Gunn Helen Hagen

Pressekontakt Administrerende direktør 91559610
Iman Winkelman

Iman Winkelman

Pressekontakt Leder for kommunikasjon og samfunnskontakt 97677528

Norges største møteplass for nærings,- organisasjons- og kulturliv

NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) skaper og legger til rette for messer, arrangement og events. Våre møteplasser omfatter både fag- og publikumsmesser, så vel som møter, kurs og konferanser. NOVA Spektrum er et heleid datterselskap av Stiftelsen NOVA Spektrum som også eier og driver Oslo Spektrum Arena AS.

NOVA Spektrum
Messeveien 8
2004 Lillestrøm
Norge