Gå videre til innhold
NOVA Spektrum inngår et nytt og unikt samarbeid med AJ Produkter. På bildet salgsdirektør i NOVA Spektrum Michael Vedstesen sammen med Marius Barhaugen, Daglig leder i AJ Produkter.
NOVA Spektrum inngår et nytt og unikt samarbeid med AJ Produkter. På bildet salgsdirektør i NOVA Spektrum Michael Vedstesen sammen med Marius Barhaugen, Daglig leder i AJ Produkter.

Nyhet -

Posisjonerer seg som Norges mest effektive konverteringskanal

NOVA Spektrum har utviklet et nytt og unikt markedsføringskonsept som gir utvalgte samarbeidspartnere muligheten til å ha sterk synlighet og tilstedeværelse gjennom hele året på næringslivets største møteplass. AJ Produkter er første arenapartner.

NOVA Spektrum (tidl. Norges Varemesse) skaper og legger til rette for en rekke messer, arrangement, konferanser og events hvert år med 3 – 400 000 besøkende og et stort antall utstillere. Nå har NOVA Spektrum utviklet et nytt markedsføringskonsept som gir utvalgte samarbeidspartnere muligheten til å ha sterk synlighet og tilstedeværelse på alle arrangementene:

- Tradisjonelt har vi hatt en forretningsmodell der vi har sett på hvert arrangement som en isolert salgs- og markedsføringskanal for våre kunder. Gjennom vårt nye konsept legger vi til rette for at utvalgte arenapartnere kan oppnå utstrakt synlighet og profilering gjennom store digitale flater og en egen utstilling sentralt plassert på arenaen til NOVA Spektrum. Det nye konseptet gjør det også enkelt for våre partnere å være sterkt til stede på alle arrangementene og gjennomføre kreative aktiviteter som skaper positive opplevelser for målgruppene man er opptatt av å engasjere, forteller NOVA Spektrums direktør for salgsutvikling Michael Vedstesen.

  Supereffektiv kanal for konvertering
  NOVA Spektrum har stor tro på det nye markedsføringskonseptet sett i lys av de åpenbare konkurransefortrinnene som er knyttet til den fysiske møteplassen som kanal for salg, markedsføring og relasjonsbygging:

  - Våre møteplasser representerer ikke det største dekningsmediet, men er en supereffektiv kanal for konvertering basert på salgs- og markedsføringseffekten som oppstår gjennom å gi kundene muligheten til å se, føle og oppleve produktene man tilbyr. Dette er også noe vi har lagt vekt på i utformingen av konseptet som er tilpasset utvalgte, aktuelle arenapartnere, og der vi på ulike måter legger til rette for at arenapartnerne kan komme i tett berøring med de besøkende før, under og etter hvert arrangement, sier Vedstesen.

  Alle messene og arrangementene til NOVA Spektrum tiltrekker seg mange besøkende som representerer konsentrerte segmenter med høy mottakelighet for kommersielle budskap. Foto: Oslo Design Fair i regi av NOVA Spektrum.


  Første arenapartner har signert
  AJ Produkter er NOVA Spektrums første arenapartner. Selskapet er Norges største nettbutikk for innredning og utstyr til arbeidsplassen med et solid sortiment og dyktige rådgivere. De leverer alt fra enkeltprodukter til store prosjekter og har opplevd en eventyrlig vekst de siste årene. Nå ønsker selskapet å satse videre gjennom samarbeidet med NOVA Spektrum:

  - Mange vet at vi tilbyr kontorløsninger i form av kontorstoler og skrivebord, men fortsatt er det for få som kjenner til at vi har et enormt utvalg bestående av hele 15 000 unike produkter som gjør hverdagen enklere og bedre for norsk næringsliv. Gjennom samarbeidet med NOVA Spektrum skal vi vise frem en større bredde av vårt samlede assortiment, og la kundene selv få oppleve kvaliteten på det vi tilbyr gjennom å vise frem og demonstrere produktene våre. Slik kan vi skape enda flere og bedre kundeopplevelser i fremtiden, forteller daglig leder i AJ Produkter Marius Barhaugen.

    Barhaugen forteller at rollen som arenapartner gir AJ Produkter noen helt spesielle fordeler i form av synlighet og tilstedeværelse som gjør at selskapet virkelig kommer til å sette et tydelig fotavtrykk på de ulike fag- og publikumsarrangementene med sin merkevare.

    Daglig leder i AJ Produkter Marius Barhaugen har stor tro på det nye samarbeidet. Foto: Tobias Willumstad.


    Mål om å finne riktige arenapartnere
    NOVA Spektrum har møtt stor interesse fra flere aktuelle samarbeidspartnere etter at de nylig lanserte muligheten for å bli en partner til en arena som har et samlet innendørs utstillingsareal på hele 40 000 kvadratmeter, tilsvarende mer enn 5 store fotballbaner:

    - For oss er det viktig å finne riktige arenapartnere som ser mulighetene for å bruke våre møteplasser med flere hundre tusen årlige besøkende som en kanal for å posisjonere og aktivere egen merkevare. Samtidig er vi opptatt av at alle våre partnere skal representere virksomheter som passer med vår profil, og som har verdier som også vi som Norges største møteplass for handel, kunnskapsdeling og inspirasjon kan identifisere oss med, avslutter Vedstesen.

    AJ Produkter er Norges største nettbutikk for innredning og utstyr til arbeidsplassen med et solid sortiment og dyktige rådgivere.

    Emner

    Kategorier

    Regions

    Kontakter

    Iman Winkelman

    Iman Winkelman

    Pressekontakt Leder for kommunikasjon og samfunnskontakt 97677528
    Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

    Pressevakt / spørsmål om akkreditering arrangement

    Pressekontakt Pressehenvendelser og spørsmål om akkreditering +47 97677528

    Norges største møteplass for nærings,- organisasjons- og kulturliv

    NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) skaper og legger til rette for messer, arrangement og events. Våre møteplasser omfatter både fag- og publikumsmesser, så vel som møter, kurs og konferanser. NOVA Spektrum er et heleid datterselskap av Stiftelsen NOVA Spektrum som også eier og driver Oslo Spektrum Arena AS.

    NOVA Spektrum

    Messeveien 8
    2004 Lillestrøm
    Norge